ME

Vakiokasvo kaupan tiskin takaa

Moi! Minä olen Miia, Center Market Himoksen kauppias ja vakiokasvo vuonna 2017 perustetun kaupan tiskin takana. Tarina Center Market Himoksen takana on melko erikoinen, sillä avasin kaupan vain parin kuukauden varoitusajalla. Työskentelin aivan toisella alalla, mutta kun yllättävä ja uusi mahdollisuus omasta kaupasta osui eteeni, en osannut olla tarttumatta siihen. Enkä kadu valintaani ollenkaan!

Lähdin liikkeelle ajatuksesta, että kaupan yhteydessä pitää olla kahvila, josta asiakkaat löytävät aina jotain itseleivottua. Kaupan valikoiman suhteen ajattelin, että katsotaan mitä asiakkaat haluaisivat ostaa. Näistä punaisista langoista kiinni pitäen olen avannut kaupan ovet joka päivä. Viime vuosien matka kauppiaana on ollut täynnä ihania uusia ihmisiä ja uuden oppimista. Kauppiaana olo on minulle aivan uudenlainen elämäntapa.

Myös tyttäreni Silja työskentelee Center Market Himoksella vakituisesti ja mieheni Jouni auttaa myös sen minkä putkitöiltään ehtii. Festariaikaan kaupalle töihin on valjastettu koko suku ja meno on myyntitiskin molemmin puolin melkoista! Asiakaspalvelumme selkärangan muodostaa ajatus, että ei ole oleellista miksi asiakas tulee meille ensimmäisen kerran, sillä tärkeämpää on se, että hän haluaa tulla meille toisenkin kerran. Joka tapauksessa mahtavaa, että olet nyt löytänyt meidän verkkosivuillemme. Toivottavasti nähdään pian myös kaupalla – lämpimästi tervetuloa!